Apparaat kapot? Help! Niet weggooien...

januari, 2019

Doet je magnetron het niet meer, krijg je geen geluid meer uit je radio of wordt je strijkijzer niet meer warm? Geen probleem! Ook in 2019 zijn er maandelijks twee Repair Cafés in Purmerend. Hier kun je terecht met al je kapotte spullen.

Hoe werkt het?

De vrijwilligers van het Repair Café repareren jouw spullen ter plekke en benoemen jou tot hun assistent. Zo laten ze je meteen zien hoe je ook zelf kunt repareren. Super makkelijk en nog leerzaam ook. De reparatie is altijd gratis. Moeten er onderdelen vervangen worden, dan betaal je deze wel. Maar de ervaring leert dat het vaak een kleinigheidje is dat je apparaat weer aan de praat krijgt. En die krijg je gewoon cadeau! Een kleine bijdrage of fooi is natuurlijk wel altijd welkom…

Computer en bediening

Heb je problemen met je computer? Ook dan ben je bij het Repair Café aan het goede adres. De vrijwilligers helpen je graag om je computer te voorzien van extra geheugen of het installeren van Windows 7. Maar ook voor vragen over de bediening van apparatuur ben je bij het Repair Café van harte welkom.

Waar en wanneer?

Iedere eerste donderdag van de maand van 19.30 tot 21.00 uur in ‘Triton’ in Wijkplein Where en iedere tweede dinsdag van de maand van 14.00 tot 15.30 uur in ‘Heel Europa’ in Weidevenne.

Steun het werk van Repair Café

Wil je Stichting Repair Café helpen? Ze zijn regelmatig op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Ook kun je donateur worden. En volg Repair Café op Facebook.