Bezoek de regionale duurzaamheidsbeurs

maart, 2019

Kom op zaterdag 6 april inspiratie opdoen tijdens de grootste regionale duurzaamheidsbeurs van Noord-Holland! Dit jaar wordt de beurs alweer voor de derde keer georganiseerd.

Op de beurs vind je zo’n 50 stands met alles op het gebied van duurzaam wonen en leven. Ook zijn er deze dag 15 lezingen en workshops. Natuurlijk is alles gratis.

Wat kun je allemaal verwachten?

Op de beurs vind je stands in de categorieën duurzaam huis en bedrijf, elektrisch vervoer, recycling, voeding, natuur en milieu en educatie. Er zijn presentaties van onder meer Reinier van den Berg, klimaatdeskundige en bekend als weerman van RTL4 en het duurzaam bouwloket van de gemeente. Wil je meer weten over tiny houses of duurzaam insecten eten? Ook hierover kun je een presentatie bijwonen. Wil je advies voor je tuin of weten hoe groot jouw ecologische voetafdruk is? Kom dan naar de workshops. Ook de organisator van de solar challenge die dit jaar weer in juni in Purmerend en Beemster wordt gehouden is van aanwezig.

Vraag aan jouw gemeente?

De beurs wordt georganiseerd door de gemeenten Purmerend, Beemster, Edam-Volendam, Landsmeer en Waterland. Heb jij een vraag aan jou gemeente? In een gezamenlijke stand staan ambtenaren van jouw gemeente je graag te woord.

Meer informatie

Zaterdag 6 april 2019 van 10.00 tot 16.00 uur
Sporthal De Kloek
Insulindeweg 11, Middenbeemster

www.regionaleduurzaamheidsbeurs.nl