De energiecoach komt graag bij u thuis!

Geld besparen, meer comfort in de woning én iets goeds doen voor het milieu? Boek een gratis energiecoach! In Purmerend kan dat vanaf 1 december.

U kunt hiervoor een afspraak maken:

Gratis advies thuis en op maat

Een energiecoach komt bij u thuis. Op basis van dat bezoek, de behoeftes van de bewoner, de woning en de energie(jaar)nota geeft de energiecoach tips en advies op maat, speciaal voor uw woning. Dit kunnen slimme tips zijn of grotere investeringen als vloer- of dakisolatie. Het doel van het project is lagere woonlasten voor u en bewustwording van uw energieverbruik. De advisering door Energiecoaches is gratis.

Handvatten

De energiecoach geeft handvatten om energie en geld te besparen, én een goede stap in de richting van een klimaatneutraal Purmerend.

Handige tips

Energiecoaches leggen op aanvraag en na afspraak huisbezoeken af. Zij brengen energiebesparende producten mee om direct aan u te kunnen laten zien wat een handig middel is om te besparen. Bijvoorbeeld radiatorfolie, tochtstrips of een spaarlamp. Aan de hand van een vragenlijst wordt uw huis doorgenomen en komen er tips voor het energieverbruik en mogelijke besparingen.

Informatie

Meer weten over energie besparen? Kijk eens op de pagina Doe Mee.