Doe de gratis energiesubsidie check

Bent u bezig uw woning te verduurzamen en gaat u energiebesparende maatregelen toepassen? Dan kunt u wellicht gebruik maken van één van de vele subsidieregelingen, die er op dit moment zijn. Maar ziet u door het woud van regelingen het bos niet meer, dan kan het Duurzaam Bouwloket van de gemeente Purmerend u helpen!

Niet zelf op zoek

U hoeft niet langer zelf op zoek naar informatie. En dat is goed nieuws. Doe simpelweg de subsidie check op www.duurzaambouwloket.nl/subsidieregelingen. Geef aan welke maatregelen u wilt gaan toepassen en de adviseurs van het Duurzaam Bouwloket zoeken voor u uit of er landelijke, regionale of lokale subsidiemogelijkheden zijn. U ontvangt een op maat gemaakt informatiepakket. Gratis!

Onafhankelijk advies

En heeft u vragen over de subsidie of wilt u meer informatie en advies over een maatregel? Ook dan staat het Duurzaam Bouwloket voor u klaar met onafhankelijk advies. Stuur uw vraag naar info@duurzaambouwloket.nl, bel 072-7433956 of stuur een whatsapp naar 06-45451188.

Geen subsidie beschikbaar?

Is er geen subsidie beschikbaar voor uw maatregel? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief en het Duurzaam Bouwloket houdt u op de hoogte van alle nieuwe regelingen.