Energie besparen doe je NU! met subsidie én korting

Energie besparen doe je NU! Zo luidt de slogan van de isolatiecampagne van Rijksoverheid. Het gemeentelijk Duurzaam Bouwloket speelt daarop in met een kortingsactie voor woningbezitters. Tijdens de ‘Warm Wonen Weken’ kunnen woningeigenaren 10% korting krijgen voor het toepassen van energiebesparende maatregelen. En hiervoor is ook nog eens subsidie beschikbaar.

De subsidieregeling ‘Energiebesparing eigen huis’ maakt het mogelijk om zo’n 20% van de kosten terug te vragen bij Rijksoverheid als minimaal twee energiebesparende maatregelen worden toegepast. Het subsidiebudget gaat hard, dus dit is het moment om er gebruik van te maken in combinatie met de kortingsactie!

Warm Wonen Weken

Woningbezitters zijn weer massaal aan het isoleren om de woning gereed te maken voor de koude wintermaanden. Een goed geïsoleerde woning zorgt voor lage stookkosten en een lekker warm en comfortabel binnenklimaat! Het Duurzaam Bouwloket helpt de inwoners een handje verder door in samenwerking met gecertificeerde uitvoerende bedrijven 10% korting aan te bieden op dak-, vloer-, bodem,- gevel,- en spouwmuurisolatie en het vervangen van glas.

Ga naar www.duurzaambouwloket.nl/warmwonenweken voor meer informatie over de actievoorwaarden, subsidieregeling en vraag een vrijblijvende offerte op.

Gratis en onafhankelijk advies

Woningeigenaren die nog niet weten welke maatregelen interessant zijn voor hun woonsituatie kunnen terecht bij de onafhankelijke adviseurs van het gemeentelijk Duurzaam Bouwloket. Duurzaam Bouwloket helpt inwoners van A tot Z bij het verduurzamen van de woning. Stel uw vraag via e-mail of kijk op de website voor meer informatie over de mogelijkheden.