Profiteren van zonne-energie zonder zonnepanelen op uw eigen dak

Het zonnepanelenproject Zon op Antoni Gaudi is een project van Opgewerkt in Purmerend (OiP). OiP organiseert regelmatig zonnepanelenprojecten, waarbij daken van openbare gebouwen, zoals het gemeentehuis en nu Antoni Gaudi, duurzaam benut worden door er zonnepanelen op te plaatsen. Omwonenden kunnen deelnemen aan de projecten via het aanschaffen van de zonnepanelen.

De projecten zijn ideaal voor mensen die zelf geen geschikt dak hebben of in een huurwoning wonen en willen profiteren van groene energie. Deelnemen kan al vanaf 1 zonnepaneel. De winst ontvangt u in de vorm van een aantrekkelijke financiële vergoeding op basis van de opbrengst per paneel. De grootste winst is een beter milieu. Via de projecten kan er een bijdrage geleverd worden aan de verlaging van de CO2-uitstoot en fossiele brandstofgebruik.

Zon Op Antoni Gaudi Purmerend

Deelnemen aan zonnepanelenproject Zon op Antoni Gaudi Purmerend is nog mogelijk. Dit nieuwe project bestaat uit 166 zonnepanelen. De panelen worden naar verwachting in het voorjaar van 2018 geplaatst op het dak van het schoolgebouw aan de Bergmolen. Informatie over randvoorwaarden, prijzen, terugverdientijd en andere lopende projecten is te vinden via de website van OiP.

Opgewekt in Purmerend is een stichting die zich in zet om de verduurzaming van Purmerend en Beemster te bevorderen.