Recycle Sint Purmerend

Duurzaamheid mag ook leuk zijn. Daarom is er Recycle Sint. Dat is niet alleen een groen initiatief, maar ook nog eens hartstikke gezellig, slim en -niet onbelangrijk- goed voor de portemonnee.

Professional organizer Marloes van “Marloes ruimt op!” en Anja Bonnes staan helemaal achter dit concept. Marloes heeft in het verleden ook meerdere Sinterklaasfeesten georganiseerd voor gezinnen die met weinig geld rond moeten komen. En Anja werkt bij de gemeente Purmerend om deze gezinnen te helpen. Deze ouders willen wij via Recycle Sint Speelgoedruilmarkt in Purmerend ook helpen. Samen met geweldige vrijwilligers gunnen wij ieder kind, dat in Sinterklaas gelooft, een Sinterklaasfeest met kadootjes! Dus de Recycle Sint Purmerend krijgt een extraatje! Want wij staan naast duurzaamheid ook voor saamhorigheid en elkaar helpen.

Op 16 november 2019 houden wij een Recycle Sint Speelgoedruilmarkt. Dit doen wij op locatie: Wijkplein Where, Triton 73 in de wijk Wheermolen in Purmerend. En dit evenement is helemaal gratis!

Voorwaarden;

  • Wij nemen, in verband met hygiëne, geen knuffels in.

  • Maak een ander kind niet verdrietig met een incomplete puzzel of spel. Alle donaties moeten daarom schoon, heel en compleet zijn. Plak spelletjesdozen bijvoorbeeld dicht.

  • Voor elk speelgoed dat u inlevert ontvangt u één waardebon.

  • Voor elke waardebon mag u één nieuw speelgoed uitzoeken. U gaat nooit met meer speelgoed weg dan dat u heeft ingebracht.

Inleveren, ruilen, doneren

Alleen doneren kan op de dag zelf tussen 10.30 en 12.30 uur, maar ook vóór 16 november. Wilt u hier gebruik van maken, dan kunt u een mail sturen naar info@marloesruimtop.nl.

Doneren en ruilen kan alleen op zaterdag 16 november. Doneren is tussen 10.30 en 12.30 uur en tussen 13.00 en 15.00 uur kunt u een nieuw speelgoed uitzoeken.

Alleen halen

Als de tijd van ruilen voorbij is, bieden wij gezinnen die moeilijk rond kunnen komen en geen mogelijkheid hebben om speelgoed te ruilen de mogelijkheid om per kind 2 stuks speelgoed uit te zoeken. Dat kan tussen 15.30 en 16.30 uur.

Deze gezinnen moeten wel voor het evenement worden aangemeld (door uzelf of een ander) en graag erbij zetten hoeveel kinderen u heeft. Ook dat kan via het bovenstaande e-mailadres.

P.S. Grotere kinderen die niet meer geloven in Sinterklaas zijn natuurlijk ook van harte welkom om eigen speelgoed te komen ruilen.

Al het speelgoed dat overblijft wordt na het evenement gedoneerd aan een goed doel.

Meer informatie over dit evenement kunt u terugvinden op de facebook of www.marloesruimtop.nl.