Resultaat veiling groepsaankoop zonnepanelen bekend

De veiling van de groepsaankoop zonnepanelen van SamenZonneEnergie heeft een flinke korting opgeleverd voor alle deelnemers. De uiteindelijke prijs van een zonnepanelensysteem is gemiddeld 18% lager dan de indicatieprijs bij inschrijving. 4.285 inwoners uit de provincie schreven zich al in voor deze actie.

De winnaar

Sungevity deed het beste bod voor deze groepsaankoop. Opgericht in de Verenigde Staten is Sungevity internationaal actief. In Nederland doen ze dat sinds 2011. Sungevity heeft naam gemaakt met Remote Solar Design: een simpel maar zeer nauwkeurig concept dat satellietbeelden gebruikt om per adres de meest indeale opstelling van zonnepanelen te berekenen. Directeur Frank Goovaerts: 'ik kijk ernaar uit om iedereen die aan deze actie meedoet van een mooi en betrouwbaar zonnesysteem te voorzien.'

Inschrijving verlengd!

Om zoveel mogelijk inwoners de mogelijkheid te bieden van dit aanbod te profiteren, blijft de inschrijving voorlopig open, totdat de maximale capaciteit is bereikt. Vrijblijvend inschrijven kan via www.SamenZonneEnergie.nl. Iedereen heeft tot en met 28 juni de tijd om te beslissen of ze het aanbod accepteren.