Veel geld beschikbaar voor subsidieregelingen energiemaatregelen

februari, 2019

Wilt u besparen op uw energierekening? Gemeente Purmerend heeft weer een aantrekkelijke subsidieregeling voor verbetering van de energieprestaties van uw woning. Hiermee kunt u maar liefst tot 15% op uw investering besparen! De subsidieregeling geldt overigens ook voor maatschappelijke organisaties die de energieprestaties van hun gebouw willen verbeten.

Landelijk veel geld beschikbaar

Ook de rijksoverheid stelt in 2019 weer veel geld beschikbaar voor duurzame maatregelen. Zo is er onder meer voor de ISDE (Investeringssubsidie Duurzame Energie) in 2019 100 miljoen euro beschikbaar, bedraagt het budget voor de EIA (Energie-investeringsaftrek) 147 miljoen euro en stelt de overheid voor de MIA/Vamil (belastingvoordeel duurzame maatregelen) 139 miljoen euro beschikbaar.

Doe de subsidiecheck

Wilt u weten of één van de vele subsidieregelingen voor u van toepassing zijn? Doe dan de subsidiecheck van het Duurzaam Bouwloket van de gemeente. Geef aan welke maatregelen u wilt gaan toepassen en de adviseurs van het Duurzaam Bouwloket zoeken voor u uit of er landelijke, regionale of lokale subsidiemogelijkheden zijn. U ontvangt een op maat gemaakt informatiepakket. Gratis!

Onafhankelijk advies

En heeft u vragen over de subsidie of wilt u meer informatie en advies over een maatregel? Ook dan staat het Duurzaam Bouwloket voor u klaar met onafhankelijk advies. Stuur uw vraag naar info@duurzaambouwloket.nl of bel 072-7433956.