Verzilver uw dak met zonnepanelen

Bent u als ondernemer eigenaar van uw bedrijfspand en heeft u wel eens over een investering in zonnepanelen gedacht? Duurzame energie opwekken met zon op (grote) daken is een oplossing die voor de hand ligt:

  • de daken liggen er ongebruikt bij
  • de businesscase is aantrekkelijk
  • de techniek en ervaring zijn in Nederland aanwezig
  • de zonne-energie is beter voor het milieu

Kortom: een gemiste kans om het dak niet te gebruiken!

Daarom willen wij u als gemeente Purmerend attenderen op twee digitale sessies waarin u wordt geïnformeerd over het gratis ondersteuningstraject ‘Verzilver uw dak met zonnepanelen’, georganiseerd vanuit de provincie Noord-Holland. De sessies vinden plaats op de volgende data:

  • donderdag 23 juli van 16.30-18.00
  • dinsdag 1 september van 16.30-18.00

Aanmelden kan via: https://overmorgen.nl/zonneenergie/. U ontvangt dan een link waarmee u toegang krijgt tot een sessie naar keuze. Deelname is gratis.

Vrijblijvend ondersteuningstraject

Uit een eerste scan op basis van openbare data is gebleken dat het dak van uw pand geschikt is voor zonnepanelen en in aanmerking komt voor een SDE++ subsidie. Provincie Noord-Holland heeft het adviesbureau Over Morgen opdracht gegeven om u een kosteloos het ondersteuningstraject ‘Verzilver uw dak met zonnepanelen” aan te bieden. Overmorgen biedt u een persoonlijke dakscan aan. Deze dakscan geeft inzicht in:

  • Het aantal panelen dat op uw dak past
  • De verschillende businesscases

Op basis hiervan kunt u ervoor kiezen om kosteloos een SDE++ subsidie op uw naam aan te laten vragen door Over Morgen. Na toekenning van de subsidie kunt u zelf aan de slag met de realisatie van zonnepanelen op uw dak.

Benieuwd naar de mogelijkheden van uw dak? Vraag dan gratis en vrijblijvend een dakscan aan via www.overmorgen.nl/verzilver-uw-dak-met-zonnepanelen/.

Voor verdere informatie en vragen over de digitale sessies of over de dakscan kunt u contact opnemen via verzilveruwdak@overmorgen.nl.