Vijfde groepsaankoop zonnepanelen van start

SamenZonneEnergie organiseert voor de vijfde keer een groepsaankoop voor zonnepanelen. In Purmerend zijn inmiddels al 295 gezinnen aangesloten via deze groepsaankoop die wordt georganiseerd met 10 andere Noord-Hollandse gemeenten. Inschrijven kan tot 11 mei.

Duurzaamheid leeft

Steeds meer mensen kiezen ervoor om zonnepanelen aan te schaffen: zonne-energie is duurzaam en bespaart op energiekosten. Wethouder Mario Hegger is blij dat duurzaamheid leeft in Purmerend: ‘Het is belangrijk om zoveel mogelijk duurzame energie op te wekken. Dit is goed voor het milieu. Daarnaast zijn zonnepanelen ook een goede investering voor de portemonnee. Doordat huishoudens voor een groot deel in hun eigen energie voorzien, wordt de energierekening een stuk lager.’

Vrijblijvend inschrijven

Wie benieuwd is naar de kosten en opbrengsten van zonnepanelen kan zich tot 11 mei gratis en vrijblijvend inschrijven via www.SamenZonneEnergie.nl. Op 12 mei organiseert SamenZonneEnergie een veiling onder zonnepanelenleveranciers. De leverancier die het beste bod uitbrengt, wint de veiling en doet de deelnemers een aanbod op maat.