Wegens succes vervolgd! Gratis energieworkshops

Huurt u een woning van Wooncompagnie in Purmerend of Beemster? En wilt u geld besparen met slimme energietips? Meld u dan aan voor de gratis energieworkshops in maart!

Wegens succes vervolgd

In februari waren er ook al workshops. Deze waren zo succesvol, dat er nu ook vier workshops in maart worden georganiseerd.

Mis de gratis workshop niet!

Wat zijn de grootste stroomverbruikers en stroombespaarders in uw woning? Hoe steekt uw energierekening eigenlijk in elkaar? Wat zijn de voordelen van stadsverwarming en wat kunt u zelf doen om energie(kosten) te besparen? U ontdekt het allemaal tijdens deze speciale energieworkshops.

Wanneer?

De energieworkshops worden gehouden op donderdagmiddag 3 en 17 maart van 14.00 tot 16.00 uur in Wijkplein Where, Triton 73, en dinsdagavond 8 en 22 maart van 19.30 tot 19.30 uur in het kantoor van Wooncompagnie, Kraggeveenstraat 5. Per workshop is slechts plaats voor 15 deelnemers. Meldt u dus snel aan, want vol = vol! Aanmelden kan per e-mail via opgewektinpurmerend@gmail.com.

Door wie?

De workshops worden gegeven door Wooncompagnie in samenwerking met de gemeente Purmerend, burgerinitiatief Opgewekt in Purmerend, Stadsverwarming Purmerend en de Provincie Noord-Holland.