Zonatlas, wat is dat?

april, 2019

De dagen worden weer snel langer. Een goede tijd voor zonnepanelen. Wilt u direct zien of uw dak geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen? De website www.zonatlas.nl laat voor elk dakvlak zien of het zeer geschikt, geschikt of niet geschikt is voor het opwekken van zonne-energie.

Wat kost het en wat levert het op

Ook is meteen te zien wat de investering kost en wat het oplevert. De Zonatlas is interactief: u kunt de berekening zelf aanpassen, een eigen ontwerp van een installatie maken en de terugverdientijd hiervan zien. En u kunt via de Zonatlas direct in contact komen met regionale installateurs.

Gratis professioneel en onafhankelijk advies

Wilt u liever eerst professioneel, onafhankelijk en gratis informatie en advies over de aanschaf van zonnepanelen? Neem dan contact op met het Duurzaam Bouwloket van de gemeente.

Steeds interessanter

Zonnepanelen zijn de afgelopen jaren steeds goedkoper geworden. En er zijn steeds meer subsidiemogelijkheden, zoals bij de gemeente zelf. Maar wist u dat u als particulier ook de btw op de aanschaf en installatie van uw zonnepanelen terug kunt vragen van de Belastingdienst? Dit kan via een eenvoudig stappenplan. Investeren in zonne-energie wordt steeds interessanter!