24px

Regenton

Plaats een regenton

Per jaar gebruiken we gemiddeld zo’n 1.300 liter drinkwater om de tuin water te geven. Door een regenton te gebruiken kun je veel water in je tuin besparen. In natte tijden vang je het regenwater op en in droge periodes kun je het water uit de ton gebruiken om je kostbare planten water te geven. Logisch toch?
Zonnepanelen woning
Bezem

Onkruid en groene aanslag verwijderen

Een winter met bijna geen vorst, weinig zon én veel regen. De ideale groeiomstandigheden voor algen en mos. Ben je daar niet blij mee en wil je er vanaf? Met deze tips kun je op een milieuvriendelijke manier aan de slag om het onkruid en de groene aanslag te verwijderen.
Radiator

TIP van de maand: Zorg voor een goed ingeregelde cv-installatie

Of je woning nu verwarmd wordt door een eigen cv-ketel of door een warmte-afleverset die is aangesloten op de stadsverwarming, een goed ingeregelde cv-installatie levert meer comfort én het bespaart je stookkosten. Maar hoe controleer je of de installatie goed is ingeregeld?

24px

Duurzame verhalen

24px

logo

Samenwerkingspartners

In Purmerend en Beemster werken we samen aan een duurzame leef- en werkomgeving. Samen stimuleren en faciliteren we duurzaamheidsinitiatieven. Onze samenwerkingspartners denken mee, adviseren, stimuleren en faciliteren. Samen bereik je meer!