Duurzaam Bouwloket

Inwoners van de gemeente Purmerend kunnen met al hun vragen over het energiezuinig, comfortabel en duurzaam maken van hun woning terecht bij het Duurzaam Bouwloket (DBL). Het advies van DBL wordt gefinancierd door de gemeente en wordt daarom gratis en onafhankelijk aangeboden. Via de website van het DBL vindt u meer informatie over energiebesparende maatregelen, subsidies en financieringen, lokale initiatieven en acties en betrouwbare uitvoerende bedrijven.

Gratis en onafhankelijk advies

DBL heeft bouwkundig adviseurs in dienst die je van A tot Z helpen met al jouw vragen. Schroom niet en neem eens contact op om de energiebesparingskansen van jouw woning en woonsituatie door te nemen. Van maandag tot en met vrijdag zijn de adviseurs beschikbaar van 9.00 – 17:30.
Stel hier uw vraag.

Online woningscan voor een advies op maat

Wil je weten welke energiebesparingskansen er liggen en met welke energiebesparende maatregelen je het beste kunt beginnen? Vul de online woningscan in en ontvang een stappenplan op maat. Je hoeft alleen een aantal vragen te beantwoorden over je woonsituatie en je woninggegevens in te vullen.
Doe de online woningscan.

Subsidies en financieringen

Ben je benieuwd welke regelingen je financieel kunnen helpen bij het energiezuinig maken van jouw woning. Doe de subsidiecheck via DBL en zie in één oogopslag welke gemeentelijke, provinciale en landelijke regelingen er beschikbaar zijn.
Doe de subsidiecheck.

Vind een lokaal betrouwbaar bedrijf

Ben je op zoek naar een lokaal betrouwbaar bedrijf voor het uitvoeren van isolerende maatregelen, zonnepanelen, een warmtepomp of andere duurzaamheidsmaatregelen? DBL maakt het voor je inzichtelijk welke bedrijven in jouw buurt een betrouwbare diensten kunnen leveren.
Vind een lokaal bedrijf.