Besparen met de energiecoach

Purmerender Patrick Looys is energiecoach. “Met simpele tips help ik mensen om geld te besparen zónder dat dit hen veel geld kost. Daar word ik blij van”, zegt Patrick. En dat is precies wat de energiecoaches van WelzijnWonenPlus gratis doen. Tijdens een gesprek ontvang je van de energiecoach advies op maat: eenvoudige tips die je een besparing op je energierekening kunnen opleveren. Maak jij een afspraak?

Snelle besparing met eenvoudige tips

“Tips om geld te besparen, dat is de belangrijkste reden waarom mensen ons uitnodigen voor een adviesgesprek. Dat doen we graag en dat dit ook het milieu ten goede komt is mooi meegenomen natuurlijk. Het mooie is dat wij kunnen vertellen dat dure investeringen niet direct nodig zijn. Zonnepanelen plaatsen of de kruipruimte isoleren? Mooie oplossingen maar ook erg duur. Er zijn nog zoveel andere, goedkopere manieren om geld te besparen. Wij reiken tips aan, de mensen kiezen uiteindelijk zelf. Daarom is een persoonlijk gesprek erg prettig, dan kunnen wij tips geven die passen bij hun situatie. Een voorbeeld: een snelle manier om geld te besparen is korter douchen. Maar wat als je nou lekker geniet van dat moment? Dan kijken we samen met de mensen naar andere manieren om kosten te besparen waar zij zich wel prettig bij voelen. De mensen kiezen zelf voor maatregelen die bij hen passen.”

Persoonlijk gesprek voor tips op maat

De energiecoaches voorzien je geheel gratis en vrijblijvend van handige bespaartips. Als ze bij je thuis langs komen, gaat dat natuurlijk helemaal volgens de actuele coronamaatregelen. Ook een videogesprek hoort tot de mogelijkheden. Heb je interesse? Neem dan contact op met Welzijnwonenplus voor het maken van een afspraak: via info@energiecoachpurmerend.nl of telefonisch, op werkdagen van 9 tot 12 uur via 0299 426 364.

Patrick