Zonnepanelenactie Purmerend en Beemster 2021

In de gemeenten Purmerend en Beemster gaat een unieke zonnepanelenactie van start. Een collectief van vakkundige regionale installateurs biedt inwoners nu de mogelijkheid om zonnepanelen te laten installeren tegen een zeer gunstige prijs. Hiermee kunnen bewoners een bijdrage leveren aan een schone en duurzame toekomst. Daarnaast geven zonnepanelen een besparing op de energiekosten die aanzienlijk hoger is dan rente op een spaarrekening. De actie wordt gesteund door de lokale energiecoöperatie Zon op Purmerend.

Collectieve inkoop

Er is een collectieve inkoop georganiseerd waarbinnen gerenommeerde regionale zonnepanelenspecialisten een aanbod voor je op maat maken. Je kunt geheel vrijblijvend en gratis één van de specialisten langs laten komen voor een vakkundig advies. Als je gebruik maakt van dit aanbod, hebben particulieren tevens het voordeel dat de btw kan worden teruggevraagd bij de Belastingdienst. Binnen deze actie wordt dat gratis voor je verzorgd door een administratiekantoor.

Hoe werkt het?

Je kunt deelnemen aan deze actie in drie eenvoudige stappen.

  1. Inschrijven: je kunt je tot 30 juni 2021 geheel vrijblijvend inschrijven via
    www.duurzaambouwloket.nl/actiepurmerend of
    www.duurzaambouwloket.nl/actiebeemster
  2. Aanbod op maat: een vakman neemt vervolgens contact met je op. Deze komt (volledig coronaproof) bij je thuis en maakt gratis en vrijblijvend een offerte op maat.
  3. Installatie: de leverancier installeert de zonnepanelen en je bespaart direct op je energierekening.

Online informatieavond

Wilt je meer weten of heb je nog vragen? Kijk mee, luister mee en stel je vragen tijdens de online informatieavonden op:

  • woensdag 7 april, 20.00 uur
  • dinsdag 13 april, 20.00 uur

Aanmelden kan via bovengenoemde websites. Je krijgt dan voorafgaand aan de avond een persoonlijke toegangslink toegezonden. De informatieavonden zijn geheel vrijblijvend en live te volgen via je computer, tablet of smartphone.

Zonnepanelen op dak