Energie besparen met eenvoudige tips

Snel en eenvoudig energie besparen. Dat willen we nu allemaal wel met de sterk stijgende energieprijzen. En het is nog goed voor het milieu ook. Maar wat kun je doen, zonder meteen aan grote investeringen als vloerisolatie of zonnepanelen te denken? En wat past het beste bij jou en je woonsituatie? Wist je dat je daar gratis hulp bij kunt krijgen van de energiecoaches van WelzijnWonenPlus?

Persoonlijk gesprek voor advies op maat

Met simpele tips helpt de coach je om geld te besparen zónder dat dit veel geld kost. Tijdens een gesprek ontvang je van de energiecoach advies op maat: eenvoudige tips die je een besparing op je energierekening kunnen opleveren.

De coach reikt je tips aan, jij kiest uiteindelijk zelf wat het beste bij je past. Daar is ook het persoonlijke gesprek voor bedoeld. Een voorbeeld: een snelle manier om energie en geld te besparen is korter douchen. Maar wat als jij nou lekker geniet van dat moment? Dan kijkt de energiecoach samen met jou naar andere manieren om energie en kosten te besparen. Advies waar jij je prettig bij voelt!

Hoe werkt het?

Via info@energiecoachpurmerend.nl of telefonisch, op werkdagen van 9 tot 12 uur via 0299 426 364, kun je een afspraak maken. De energiecoach komt dan, geheel volgens de geldende coronamaatregelen, bij je thuis. Wil je liever een videogesprek? Ook dat kan. Het maakt niet uit of je woningeigenaar of huurder bent, of je in Purmerend of in Beemster woont. De energiecoaches van WelzijnWonenPlus staan voor je klaar. Maak jij een afspraak?

Energiecoach